Liga 1

Cluburile din Liga 1 vor sa termine sezonul pe teren

Reprezentantii celor 14 cluburi din Liga 1 au discutat, joi, la Adunarea Generala a LPF subiectele momentului in fotbalului romanesc, cel mai arzator fiind cel al finalizarii campionatului in contextul pandemiei de coronavirus.

"Au fost discuţii referitoare la situaţia din acest moment cu reprogramările meciurilor echipelor care mai au de jucat, precum şi despre situaţia ultimelor meciuri din play-off. Dar au fost doar discuţii, de informare", a declarat Valeriu Argaseala, reprezentantul celor de la FCSB.

Acesta a mai spus ca nu s-a discutat schimbarea sistemului competitional din Liga 1 prin marirea numarului de echipe participante.

"Am stabilit în cadrul Adunării Generale să nu ne exprimăm în niciun fel opinia despre numărul de echipe din sezonul următor pentru că în acest fel ar putea să se influenţeze terminarea actualei competiţii. Aşa că ne abţinem să comentăm despre sistemul competiţional până la final", a mai spus Argaseala.

Campionatul se termina pe teren

"S-a discutat ca principiu, ca actualul campionat să se termine pe teren, indiferent că sunt meciuri de play-off sau de play-out. Indiferent de ce eforturi vor fi nevoite echipele să facă. Noi discutăm acum pe scenarii, dar situaţia se poate schimba de la o zi la alta. Se poate să ajungi la stadion şi să constaţi că nu poţi juca", a concluzionat Argaseala.



Cluburile din Liga 1 vor sa termine sezonul pe teren