Liga 1

Clasic CFR Cluj. Victorie cu 1-0 si primul loc in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj a revenit la filmul clasic, cu victorii scurte si un joc pe cat de economicos, pe atat de eficient.

CFR Cluj a rezolvat ecuatia celor trei puncte in meciul cu Poli Iasi de pe teren propriu, vineri seara, in etapa a 12-a, dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Centrare din corner, primul al meciului pentru echipa clujeana, Djokovic prelungeste cu capul spre bara a doua pentru aparitia lui Muresan si fundasul CFR-ului impinge mingea in poarta.

Asa am trait CFR Cluj - Poli Iasi 1-0

Iesenii au atacat mai mult in partea secunda dupa intrarea lui Platini in special, mutare operata de Stoican inca din minutul 46, dar CFR Cluj este o echipa care stie sa inchida jocul cand are avantaj pe tabela.

Cu cele trei puncte obtinute echipa lui Conceicao urca la conducerea clasamentului din Liga 1 Betano, punand mare presiune pe FCSB, echipa care are o deplasare infernala la Craiova (duminica, 21:00).

Poli Iasi ramane cu 14 puncte in clasament si ar putea cobori doua locuri in clasament dupa aceasta runda in functie de jocul rezultatelor.

Echipa din Copou nu a castigat niciodata pe terenul celor de la CFR Cluj in campionat si ramane cu o singura victorie in ultimele 12 deplasari.

CFR Cluj a ajuns la cinci victorii in opt meciuri pe teren propriu cu Poli Iasi.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Hoban (Bordeianu ’33), Culio – Ioniţă (Deac ’67), Ţucudean, Moutinho (Omrani ’82). Antrenor: Antonio Conceicao;

CSM Politehnica Iaşi: Rusu - Rus, Mihalache, Cioinac, Sin - Qaka, Bekui (Platini ’46) - Petre, Flores (Bădic ’82), Sanoh (Aguinaldo ’61) – Enoh. Antrenor: Flavius Stoican;

Cartonaşe galbene: Ioniţă ’58, Deac ’73, Culio ‘82, Arlauskis '90+3 / Platiin ‘70;

Arbitru: Cătălin Popa.



Clasic CFR Cluj. Victorie cu 1-0 si primul loc in Liga 1