Liga 1

Cifrele etapei a 22-a din Liga 1 Betano: Dinamo la meciul 2150 in campionat, 12 jucatori au debutat!

Vedeti mai jos cele mai importante statistici rezultate in urma etapei a 22-a din Liga 1 Betano, asa cum sunt prezentate de Liga Profesionista de Fotbal.

Dinamo a evoluat pentru a 2.150-a oara in principala competitie interna din Romania si a marcat momentul printr-o victorie categorica pe teren propriu, scor 3-0, cu Poli Iasi.

O etapa a 22-a in care si-au facut debutul pe prima scena nu mai putin de 12 jucatori:

Adrian Stoian (FCSB), Omrani Abdel Hakim (Dunarea Calarasi), Franco Signorelli (FC Voluntari), Adriano Russo (FC Voluntari), Florin Francis Balan (FC Voluntari), Bas Edo Kuipers (Viitorul), Sean McDermott (Dinamo), Linas Klimavicius (Dinamo), Aliji Naser (Dinamo), Jaadi Reda (Dinamo), Jordan David Mustoe (Dinamo) si N'Diaye Mamoutou (Dinamo).

Giurgiuveanul Ionut Butean a inscris in premieră in Liga 1.

Mihai Roman II a bifat meciul 150 pe prima scena, in timp ce Andrei Cristea, jucator transferat la U Craiova 1948 CS, a evoluat pentru a 350-a oara.

Ionut Balaur a marcat golul 10 în prima liga.

Liviu Ciobotariu a reusit a 50-a victorie ca antrenor în campionat, iar Cristiano Bergodi a atins cifra 100 la capitolul meciuri pe banca tehnica a unei echipe din Liga 1, fiind al doilea tehnician strain care ajunge la această borna, dupa Nicolo Napoli.



Cifrele etapei a 22-a din Liga 1 Betano: Dinamo la meciul 2150 in campionat, 12 jucatori au debutat!