Liga 1

Chipciu spune un adevar dureros in contextul pandemiei de coronavirus

Vedem in aceste zile ca multi oameni din prim planul vietii sportive si sociale indeamna oamenii la stat in casa.

E o intreaga campanie sustinuta de stat pentru a impiedica raspandirea noului virus gripal, COVID-19.

Oameni cu zambete largi pe fete ii indeamna pe ceilalti oameni sa stea acasa, insa situatiile nu se compara de la om la om, de la familie la familie.

Alexandru Chipciu, spre exemplu, pune degetul pe rana si spune ca ii intelege pe romanii care s-au intors recent din alte tari europene si care sunt stigmatizati pe motivul ca ar fi adus coronavirusul in Romania.

Poate ca e adevarat, poate ca l-au adus, dar au revenit intr-o tara care nu le-a oferit prea multe alternative in afara unei largi usi deschise numita Uniunea Europana si sansa unei vieti mai bune.

"E usor sa vorbim si sa criticam ca s-au intors in tara. Domnul Hagi si domnul Piturca spuneau sa stam in casa, ca totul e bine, dar conditiile oamenilor normali nu sunt ca ale lor", a spus Chipciu la Digi Sport.

"Noi vedem viata prin prisma experientelor noastre, dar oamenii nu au bani, trebuie sa-si hraneasca familia. Eu cred ca va dura mult timp pana se va mai juca fotbal. Nu ne putem antrena, nu stim ce va fi", a mai spus internationalul roman.



Chipciu spune un adevar dureros in contextul pandemiei de coronavirus