Liga 1

Chindia - Viitorul 0-2. Prima infrangere a liderului din playout

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Victorie importanta obtinuta de Viitorul Constanta in economia luptei pentru ramanerea in Liga 1.

Dobrogenii s-au impus, cu 2-0 (0-0), in deplasarea de la Buzau, acolo unde Chindia isi desfasoara meciurile considerate pe teren propriu.

Un succes conturat in partea secunda dupa reusitele lui Aurelian Chitu (min.55) si Jo Santos (min.84).

Radu Boboc a patruns la faza primului gol pana la limita terenului si a pasat decisiv in fata portii pentru reluarea de cap a lui Chitu. O formalitate din partea acestuia.

Golul doi a fost marcat dupa o faza fixa de la coltul terenului. Apararea Chindiei n-a reusit sa respinga mingea si Jo Santos a punctat cu un sut deviat.

Viitorul l-a pierdut in minutele de final pe portarul Valentin Cojocaru, acesta accidetandu-se in zona inghinala.

Pana la momentul accidentarii lui Cojocaru, cei de la Viitorul au avut ceva emotii la sutul lui Daniel Popa, mingea stergand usor bara din stanga.

Chindia nu pierduse niciun meci in playout pana la confruntarea cu Viitorul, formatie care face un salt important in clasament.

Un meci fara cartonase galbene. Sa remarcam acest aspect!

Caseta tehnica

Chindia: D. Moldovan - Martac, C. Dinu, Celea, Kocici - Neguţ (Corbu '86), Raţă, Dumitraşcu, A. Şerban (D. Florea '61) - D. Popa, Neicuţescu (Atanase '77). Antrenor Emil Săndoi;

Viitorul: Cojocaru (Căbuz '86) - R. Grădinaru (Pedroso '56), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - A. Ciobanu, Artean, Grameni (C. Matei '56) - Chiţu, G. Ganea (Tsoumou '46), Jo Santos. Antrenor Cătălin Anghel.

Cartonaşe galbene: -

Arbitri:Radu Petrescu - Octavian Şovre, Mircea Grigoriu - Iulia Dima.



Chindia - Viitorul 0-2. Prima infrangere a liderului din playout