Liga 1

Chindia, victorie cu Mioveni în lupta pentru supraviețuire din playout

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Echipa Chindia Târgoviște s-a impus în deplasare cu CS Mioveni, scor 1-0, în ultima partida a etapei a doua din playout, în Liga 1.

Unicul gol al meciului de la Mioveni a fost marcat de Tiberiu Căpușă la șapte minute după pauză. Acesta a găsit poarta cu un șut în diagonala din marginea careului.

În prima repriză târgoviștenii au avut un gol anulat de VAR la Doru Popadiuc pentru un offside.

VAR-ul a anulat și un gol gazdelor în partea secundă la reușita lui Garutti din minutul 70, de asemenea pentru o poziție afară din joc.

Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Chindia, în minutul 77, după un fault comis de Garutti asupra lui Popadiuc, dar a revenit asupra deciziei schimbând în lovitură liberă pentru gazde. Popadiuc fusese în offside.

Chindia acumulează 19 puncte și urcă pe locul șase în clasamentul din playout.

CS Mioveni rămâne pe ultimul loc, la șase puncte distanță de o poziție care i-ar permite să evite retrogradarea directă în Liga 2.

Caseta tehnică

CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, M. Pedroso – M. Panait (V. Pop 46), Lixandru (Benchaib 67), Lepistu (Gutea 82) – Antal (Rădescu 61), B. Rusu, Buziuc (Carnat 61). Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, C. Dumitraşcu - Dulca, Akhmatov (Vorobjovas 90) - A. Şerban (Atanase 89), Popadiuc, Neguţ (C. Dinu 84) - D. Popa (S. Buş 80). ANTRENOR: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Panait 5 / Căpuşă 60, A. Şerban 60, A. Petrea 86

Arbitri: Bogdan Dumitrache - Mircea Orbuleţ, Alexandru Vodă.



Chindia, victorie cu Mioveni în lupta pentru supraviețuire din playout