Liga 1

Chindia - U Cluj 2-2. Sepcile Rosii au avut dublu avantaj, gazdele au egalat in minutul 90+6

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Etapa a 26-a din Liga 1 a debutat furtunos la Ploiesti cu un meci extrem de antrenant intre Chindia si Universitatea Cluj.

Sepcile Rosii au condus cu 2-0, insa pana la urma cele doua echipe s-au ales cu un singur punct dupa aceasta confruntare.

Mamadou Thiam a deschis scorul, in minutul 44, dupa o actiune spectaculoasa in care a depasit patru adversari si a finalizat cu sut la coltul lung.

Universitatea Cluj si-a dublat avantajul la sase minute dupa pauza prin Jose Gomes, cu o reluare pe spate din foarfeca din centrarea lui Ovidiu Bic.

VAR-ul a readus Chindia in meci dupa o faza in minutul 63, cand Florin Ilie i-a dat peste picior in careul lui Godberg Cooper.

Initial centralul Istvan Kovacs a lasat jocul sa continue, dar apoi a fost nevoit sa intrerupa la interventia venita din camera VAR.

Dupa ce a vazut reluarile oficiale, Kovacs a dictat lovitura de la 11 metri pentru gazde si Cristi Negut a redus din diferenta.

In al saselea minut suplimentar al meciului Chindia a restabilit egalitatea prin Deian Boldor, cu o executie fulgeratoare din interiorul careului.

Ivan Martic si Dan Nistor au debutat la U Cluj, jucatori veniti in urma cu doar cateva zile de la Universitatea Craiova.

Vedeti aici cum arata clasamentul dupa primul meci al etapei a 26-a.

Caseta tehnica

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă (Şerban ’54) – Neguţ, Chamed (Fernandez ’54), Dulca, Akhmnatov (Buş ’74) – Cooper, D. Popa. Antrenor: Anton Petrea.

U Cluj: Gorcea – Martic, Fl. Ilie, Ispas, Chipciu – Bic (Pires ‘90), Simion, Remacle (Filip ’82) – Nistor – Gomes (Piţian ’90), Thiam. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Boldor ’13, Cooper ‘90+5 / Nistor ‘45+5, Ispas ’55, Ilie ‘64

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene.



Chindia - U Cluj 2-2. Sepcile Rosii au avut dublu avantaj, gazdele au egalat in minutul 90+6