Liga 1

Chindia scoate remiza cu FCSB printr-un gol in prelungiri

Sursă foto: AFC Chindia Oficial Facebook

Surpriza inregistrata, sambata seara, pe Arena Nationala, intre FCSB si Chindia Targoviste intr-un meci din etapa a 26-a, ultima a sezonului regular in Liga 1.

Asa am trait FCSB - Chindia Targoviste

Cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), dupa ce Andrei Miron a deschis scorul pentru FCSB cu o lovitura de cap dupa un corner in minutul 14, iar dambovitenii au egalat in prelungiri de asemenea printr-o lovitura de cap a lui Dangubic.

FCSB nu se regaseste in acest debut de an in Liga 1, ramanand cu o singura victorie obtinuta, in restanta cu FC Voluntari.

Formatia pregatita de Bogdan Vintila se afla la al doilea meci fara victorie pe teren propriu, dupa 0-0 cu Academica Clinceni, o alta formatie de playout ca si Chindia de altfel.

Adrian Petre a debutat ca titular la FCSB si a ratat o mare ocazie in debutul meciului, insa internationalul de tineret a fost schimbat la pauza cu Harlem Gnohere.

In partea secunda, minutul 54, FCSB a ratat o alta sansa de gol la centrarea lui Cretu reluata de Benga in portarul Moldovan.

FCSB a fost incapabila sa inchida meciul cu al doilea gol, iar in prelungiri a platit tribut propriilor stangacii din aparare la o faza in care centralul Sebastian Coltescu ar fi putut fluiera fault in atac la intrarea lui Benga asupra lui Popescu.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Planic, Soiledis - Tănase, Nedelcu, Olaru (Moruţan '76) - Ad. Popa, Ad. Petre (Gnohere '46), Fl. Coman (Popescu '46). Antrenor: Bogdan Vintilă.

Chindia Târgovişte: D. Moldovan - Martac, Benga, Piţian, Corbu - Barbu (Dangubic '62), Raţă, Bic, Piftor - Ivancic (Neguţ '24), Berisha (Cherchez '70). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Nedelcu '40 / Corbu '61, Raţă '75, Moldovan '90+3.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu, Bogdan Gheorghe – Cătălin Popa.



Chindia scoate remiza cu FCSB printr-un gol in prelungiri