Liga 1

Chindia - Poli Iasi 1-1. Aioani i-a salvat pe targovisteni la ultima faza

Sursă foto: Facebook Chindia

A doua remiza in intalnirile directe intre Chindia Targoviste si Poli Iasi s-a inregistrat, miercuri seara, pe terenul Centrului National de la Buftea, in etapa a 16-a din CASA Liga 1.

Denis Dumitrascu a deschis scorul pentru Chindia Targoviste, gazda meciului, dupa 13 minute de la startul partidei.

Golgeterul oaspetilor Andrei Cristea a adus egalarea pentru gruparea din Copou, in minutul 63 dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Chindia a ratat sansa golului doi cu cinci minute inaintea finalului, cand sutul lui Negut din marginea careului a ocolit de putin poarta lui Brinza.

Ultima ocazie a apartinut celor de la Poli Iasi in prelungirile partidei. Mingea trimisa de Andrei Cristea din interiorul careului a fost blocata in extremis de portarul Aioani si astfel s-a terminat 1-1.

Caseta tehnica

Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Piţian, Dinu – Neguţ, M. Dulca, Raţă, Dumitraşcu (Yameogo ’67) – D. Popa, D. Florea (Berisha ’76). Antrenor: Emil Săndoi.

Poli Iaşi: Brânză – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – F. Cristea (Mensah ’36, Zajmovic ’70), De Iriondo, Passaglia – Vanzo (Popadiuc ’78), A. Cristea, Calcan. Antrenor: Daniel Pancu.

Cartonaşe galbene: Neguţ ’59, Căpuşă ’65 / Buşu ’23, F. Cristea ’25, A. Cristea ‘58.

Arbitri: Iulian Călin - George Neacşu, Cosmin Vatamanu - Cătălin Popa.



Chindia - Poli Iasi 1-1. Aioani i-a salvat pe targovisteni la ultima faza