Liga 1

Poli Timisoara salveaza remiza in minutul 90 cu Concordia Chiajna

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

Echipele Poli Timisoara si Concordia Chiajna au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), sambata seara, in etapa a 26-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Ceea ce parea a fi unicul gol al meciului de la Timisoara a fost marcat de fundasul oaspetilor Albu in minutul 10 al intalnirii.

Balgradean a centrat dintr-o lovitura libera si Albu a reluat spectaculos cu capul sub transversala.

Timisoara a alergat tot meciul dupa egalare in fata unei echipe care nu a facut decat sa se apere si cel mai aproape de a inscrie au trecut banatenii in minutul 64 la sutul lui Artean.

Mingea trimisa de acesta de la aproape 40 de metri a prins gazonul in fata lui Balgradean si l-a obligat pe acesta la o parada salvatoare.

In cele din urma Poli Timisoara a reusit egalarea in minutul 90 dupa o faza creata de Croitoru. Acesta a obtinut lovitura libera in marginea careului in fata lui Serediuc si tot el a centrat decisiv pentru reluarea lui Seroni cu capul din sase metri.

Un gol care pana la urma a facut dreptate dupa cele petrecute pe teren, cu o echipa Concordia Chiajna care a refuzat complet jocul vreme de 80 de minute.



Poli Timisoara salveaza remiza in minutul 90 cu Concordia Chiajna