Liga 1

Chiajna s-a impus in ultima secunda la Severin

Concordia Chiajna a obtinut o victorie la limita în deplasarea de la Severin, învingând pe Gaz Metan prin golul marcat din penalty de Adrian Popa în ultima secunda de joc. Gazdele au jucat cu un jucator în minus înca din finalul primei reprize, dupa ce Balace a fost eliminat.

Meciul de la Severin a fost unul al ratarilor uluitoare, ambele echipe având ocazii uriase irosite cu nonsalanta. Chiajna a avut la activ câteva ratari rarisime, prima venind în minutul 13, când un sut-centrare al lui Adrian Popa a sters transversala, mingea trecând paralel cu poarta.

Sase minute mai târziu s-a produs una dintre cele mai mari ratari ale sezonului din Liga 1. Serediuc trece de Mitic si Stetca în careu, ramâne singur cu poarta gazdelor în careul mic, dar din lateral stânga suteaza de la mai putin de un metru paralel cu linia portii.

În minutul 30 a venit rândul Severinului sa rateze uluitor. Gaz Metan a obtinut un penalty dupa un hent în careu comis de Sorin Paraschiv, însa sutul în forta al lui Olah de la 11 metri a trecut peste poarta. Tot gazdele au trecut pe lânga deschiderea scorului în minutul 32. Zaharia a pasat frumos de pe stânga în careu la Joel Thomas, acesta a strecurat sutul printre doi adversari, dar Lepmets a întins un picior salvator si a respins de pe linia portii.

Prima repriza nu s-a încheiat înainte ca oaspetii sa-si mai treaca în cont o ocazie, asta dupa ce au ramas în superioritate numerica, în urma eliminarii lui Silviu Balace pentru doua galbene. Ispir a ratat ultima sansa de gol a primei reprize în minutul 45, sutul sau fiind deviat de Stetca în bara.

Chiar daca au ramas cu un om în minus pentru o repriza întreaga, dezechilibrul numeric nu s-a vazut pe teren. Severinul a strâns rândurile dupa ce l-a pierdut de pe banca si pe Marian Bondrea, trimis în tribune la pauza de Paul Unimatan, si a reusit sa reziste în fata atacurilor tot mai anemice ale oaspetilor.

Concordia nu doar ca nu a profitat cu rezultat de superioritatea numerica, dar chiar cu trecerea timpului a aratat tot mai putina putere de lupta si a cedat si ea initiativa spre final. Repriza a doua nu a mai avut de oferit ocazii memorabile ca prima jumatate, doar ocazia lui Wellington cu un sfert de ora înainte de final fiind mai rasarita.

A fost nevoie de o greseala a lui Stetca în al treilea minut de prelungiri pentru ca meciul sa se decida. Portarul gazdelor l-a agatat în careu pe Popovici si arbitrul a acordat penalty pentru Chiajna. De la punctul cu var a transformat cu sut pe centrul portii Adrian Popa si Concordia se întoarce cu toate punctele de la Severin.



Chiajna s-a impus in ultima secunda la Severin