Liga 1

Chiajna ramane pe loc retrogradabil dupa 1-1 cu Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Rezultat de egalitate intre Concordia Chiajna si Gaz Metan Medias, luni seara, in ultima partida a etapei a 5-a din playout. Vedeti aici clasamentul actualizat din playout.

Un egal care o dezavantajeaza pe Concordia Chiajna, echipa care ramane fara victorie in playout si ocupa in continuare locul 7 care duce direct in Liga 2.

Gaz Metan a deschis scorul prin Trtovac cu o lovitura de cap la coltul lung dupa un corner in minutul 72.

Dupa doar patru minute gazdele au egalat de asemenea in urma unei faze de la coltul terenului. Dobrosavlevici a profitat de marcajul slab si a plasat lovitura de cap la coltul scurt.

In prelungirile meciurile fiecare dintre cele doua echipei au trecut pe langa gol. Mai intai Balgradean a scos lovitura de cap a lui Trtovac, pentru ca la ultima faza a partidei Bejan de la gazde sa reia in bara la o centrare a lui Herea din lovitura libera.

Gaz Metan Medias ocupa locul al doilea in playout la doua puncte in spatele celor de la CSM Poli Iasi.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Koenders, Dobrosavlevici, Bejan, D. Popescu – Albu (Răsdan '82), Raul Costin – Serediuc, Cristescu (Herea '66), Ciobanu (Grădinaru '57) – Pena. Antrenor: Dan Alexa

Gaz Metan Mediaş: Greab – Cristea, Trtovac, Zaharia, Rugasevic – Danci, Bic - Roberto Romeo (Lupu '63), Eric (Sikorski '74), Curtean (Tahar '87) - Buziuc. Antrenor: Cristian Pustai

Cartonaşe galbene: Albu '60 / Bic '69, Danci '73, Cristea '90+4

Arbitri: Adrian Cojocaru - Daniel Hulubei, Marius Marchidanu - Florin Andrei.



Chiajna ramane pe loc retrogradabil dupa 1-1 cu Gaz Metan