Liga 1

Chiajna invinge Pandurii intr-un duel al suferintei

Sursă foto: lpf.ro

Concordia Chiajna a obtinut, duminica seara, doar a sasea victorie in 24 de etape, impunandu-se in deplasare contra celor de la Pandurii Tg.Jiu, cu 1-0 (1-0). Meciul a fost live text aici.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raul Costin cu trei minute inaintea pauzei. Acesta a profitat de iesirea portarului Stanca dintre buturi si a trimis mingea peste goalkeeper-ul advers si peste alti doi fundasi.

Stanca il blocase la faza anterioara deschiderii scorului pe Gradinaru, jucator scapat singur spre poarta gorjenilor.

Meciul incepuse cu o ocazie a gazdelor la sutul lui Stana in forta respins de Balgradean, iar repriza avea sa se incheie cu o mare sansa de gol irosita de ilfoveni.

Raducanu a scapat singur spre poarta, dar Samson a revenit puternic din spate si l-a blocat pe tanarul atacant al oaspetilor chiar in momentul sutului.

Chiajna a facut deliberat pasul inapoi in partea secunda acceptand dominarea gazdelor, iar tactica jocului pe contraatac a fost aproape de a da roade.

Herea a fost pus in pozitie de finalizare singur cu Stanca, dar portarul de la Pandurii a iesit la intampinare in 16 si a reusit sa-l blocheze pe fostul sau coechipier.

Ultima ocazie a meciului a apartinut celor de la Pandurii in minutul 77, cand Busu a intors o minge in afara careului si Ket a prins poarta cu un sut in forta. Balgradean a retinut fara probleme.

Concordia Chiajna se distanteaza la cinci puncte in clasament de Pandurii, echipa care in acest moment pare condamnata la locul 12 de baraj pentru mentinerea in Liga 1.



Chiajna invinge Pandurii intr-un duel al suferintei