CFR CLuj

Totul despre CFR Cluj – Maccabi Tel-Aviv

Sursă foto: https://twitter.com/Liga1Romania

CFR Cluj o intalneste, miercuri seara, pe Maccabi Tel-Aviv in mansa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

Victorie CFR Cluj
Egal
Victorie Maccabi

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

O dubla teoretic cel putin la fel de complicata precum precedenta cu Astana, iar daca il intrebam pe Dan Petrescu va spune ca “Maccabi este cel mai puternic adversar intalnit de CFR” cu el pe banca.

Maccabi Tel-Aviv este fara doar si poate un adversar de temut pentru CFR Cluj. Cu 22 de titluri, 23 de Cupe si cinci Supercupe, Maccabieste cea mai importanta echipa din fotbalul israelian.

In trei din ultimii patru ani Maccabi a fost prezenta in grupele competitiilor europene, iar sezonul precedent a castigat titlul in Tara Sfanta fara sa fi pierdut vreun meci.

Sezonul precedent Maccabi se oprea la fel ca si CFR Cluj in playoff-ul Europa League, fiind eliminata de asemenea de o echipa mai slab cotata. In cazul formatiei israeliene a fost vorba de Sarpsborg din Norvegia.

Maccabi Tel-Aviv a fost prezenta ultima oara in Romania in urma cu sezonul 2016/2017, atunci cand a eliminat-o pe Pandurii Tg.Jiu in turul 3 preliminar al Europa League, cu 5-2 la general (2-1 si 3-1). Maccabi ajungea atunci in grupe, performanta pe care o repeta si in sezonul imediat urmator.

CFR Cluj n-a mai intalnit pana acum in competitiile europene vreo echipa din Israel.

Campioana a Romaniei in ultimii doi ani, CFR Cluj cauta prima calificare in grupele europene dupa sapte ani de absenta. Ultima oara CFR a jucat in grupele Ligii Campionilor in 2012/2013, cand a terminat pe trei in competitie cu Manchester United, Galatasaray si Braga.

Dupa un inceput ezitant de sezon, cu doua infrangeri la rand si un egal pe teren propriu la debutul campionatului de Liga 1, CFR Cluj si-a revenit castigand ultimele doua meciuri cu sapte goluri marcate, ceea ce reprezinta o performanta sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a primit gol in toate cele cinci meciuri oficiale disputate in acest sezon!

Maccabi Tel-Aviv a castigat Supercupa Israelului dupa 1-0 cu Bnei Yehuda, acesta fiind de altfel si singurul meci oficial inaintea partidei din Gruia.



Totul despre CFR Cluj – Maccabi Tel-Aviv