CFR CLuj

Tensiuni la CFR Cluj. Minteuan il lasa balta pe Dan Petrescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj are parte de un episod tensionat in aceasta pauza fortata de coronavirus.

Secundul Alin Minteuan a anuntat ca renunta la postul sau, o decizie care l-a luat pe nepregatite pe Dan Petrescu.

“Sunt putin suparat, pentru ca toata lumea a inteles criza aceasta si era doar o intarziere. N-am inteles, mai ales ca a jucat atatia ani la CFR, n-am inteles nimic. Mi-a promis ca totul e ok si apoi s-a sucit. M-a deranjat putin”, a declarat Dan Petrescu, anunta Prosport.ro

Decizia lui Minteuan de a nu mai continua in Gruia este legata de propunerea conducerii catre oamenii din staff-ul tehnic sa accepte o esalonare a salariilor. Minteuan a fost singurul care n-a acceptat, in conditiile in care avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, ca secund, undeva la 10.000 de euro.

Dan Petrescu a mai spus ca el a renuntat la salariul din februarie din solidaritate cu momentul dificil traversat de intreaga umanitate.

Alin Minteuan activa la CFR Cluj din 2009 cu o miza pauza intre 2012 si 2013, cand a fost antrenorul echipei Unirea Dej.

Cinci meciuri a stat Minteuan pe banca CFR-ului ca principal in 2019 si le-a castigat pe toate. E drept, trei dintre acestea au fost contra celor de la Sepsi Sf.Gheorghe.

Minteuan, care a declarat despre sine ca are contract pe viata cu CFR Cluj, a devenit secundul lui Dan Petrescu.



Tensiuni la CFR Cluj. Minteuan il lasa balta pe Dan Petrescu