CFR CLuj

Sumudica, prima aparitie dupa dezastrul de la Belgrad: “Am pus lucrurile la punct”

CFR Cluj revine in campionat dupa 0-4 cu Steaua Rosie Belgrad in mansa tur din playoff-ul Europa League. Un campionat dominat pana acum de formatia din Gruia, cu cinci victorii din tot atatea meciuri.

“Nu sunt placute zilele care vin dupa un esec. Jucatorii s-au pregatit foarte bine. Sper ca maine sa demonstram pe teren forta CFR-ului, sa invingem, sa castigam trei puncte. E important sa mentinem parcursul in competitia interna, sa facem sase din sase, 18 puncte.

"Nu e usor sa fii antrenorul CFR-ului si sa gestionezi un astfel de vestiar, dar ma lupt. Le va fi greu sa destabilizeze CFR-ul. Mai avem aceste trei meciuri si vreau sa le dau liber jucatorilor cateva zile sa se deconecteze. Nici pentru ei nu e usor, au venit vreo zece jucatori noi. Ei trebuie sa se adapteze, grupul sa-i asimileze.

"In momentul de fata CFR-ul nu are nicio problema de ordin disciplinar sau vreo animozitate a lui Sumudica fata de un jucator sau din partea unui jucator catre Sumudica.

“Forta CFR-ului trebuie sa fie grupul. Am avut niste discutii si cred ca am pus lucrurile la punct. Sunt ferm convins ca la Belgrad a fost un accident.

“FC Arges vine dupa un rezultat pozitiv. Au castigat cu Sepsi, nimeni nu se astepta. Au schimbat foarte multi jucatori. I-am analizat foarte bine si sper ca indicatiile primite sa-i ajute pe jucatorii mei sa castigam acest meci. Jucam in deplasare, dar suntem echipa campioana si nu putem sa ne gandim decat la cele trei puncte.

A revenit Chipciu. Urmeaza si Burca

“A facut primul antrenament. Este intr-un proces de recuperare, de refacere. De luni atat el cat si Bouhenna vor intra normal cu echipa. Burca mai are nevoie intre 7-10 zile o perioada de recuparare, dupa care va intra si el cu echipa normal”, a mai spus Sumudica.

Relatia cu conducerea clubului

Un comunicat care nu poate decat sa ma bucure in momentul de fata si un comunicat care spune multe despre ceea ce se intampla la CFR acum. Vom vedea pe viitor care vor fi rezultatele, ce-si doresc oamenii din conducere de la mine, de ceea ce pot eu sa ofer. In afara de acest rezultat rusinos de la Belgrad, in campionat am aratat forta. Cred ca suntem echipa cu cele mai multe meciuri jucate din Europa.

“Pe orice antrenor rezultatele il tin in functie. Am un contract si incerc sa-l respect prin rezultate si tot ceea ce fac. Multumesc conducerii pentru sprijin. Este important cand cel din casa ta, unde iti desfasori activitatea, e aproape de tine", a spus Marius Sumudica.

Acesta a refuzat sa comenteze relatia cu jucatorii. S-a rezumat la a spune ca "nu poti sa multumesti pe toata lumea, sunt lucruri care raman intre noi".

Sumudica despre relatia cu Edi Iordanescu: “Ne respectam”

“Mi-a fost secund, a lucrat cu mine. Am vorbit aseara la telefon vreo jumatate de ora. Lucrurile intre noi sunt normal, ca intre profesionisti. Il respect, n-am nicio problema cu Edi Iordanescu, a mai spus Sumudica despre predecesorul sau de la CFR Cluj.



Sumudica, prima aparitie dupa dezastrul de la Belgrad: “Am pus lucrurile la punct”