CFR CLuj

Sumudica la CFR Cluj in locul lui Petrescu?

Sursă foto: twitter.com/KayserisporFK

Dupa ratarea victoriei cu FCSB de catre CFR Cluj in returul playoff-ului Ligii 1 au inceput speculatii pe seama posibilei plecari a lui Dan Petrescu de la formatia din Gruia.

Tehnicianul ardelenilor a spus inca de la conferinta de presa care a urmat meciului de pe Arena Nationala ca-si doreste sa continue si a spus ca in urmatorii ani garanteaza pentru castigarea trofeului.

Cateva ore mai tarziu, presedintele CFR-ului Iuliu Muresan a intervenit intr-o emisiune televizata la Prox si a spus ca nu se pune problema “din punctul de vedere al clubului” pentru inlocuirea lui Petrescu, acesta neavand obiectiv fixat castigarea campionatului.

Chiar si asa speculatiile au continuat si numele lui Marius Sumudica este ultimul vehiculat pe lista scurta a posibililor inlocuitori ai lui Petrescu la CFR Cluj.

“Nu se pune problema sa-l inlocuiesc pe Dan Petrescu. Nu-mi doresc sa ma intorc in momentul de fata, iar cei de la CFR n-au vorbit cu mine. Sunt niste oameni care isi sustin antrenorul pana la sfarsit”, a spus Sumudica la Digi Sport.

In carti pentru preluarea CFR-ului, daca va fi cazul de asa ceva, se numara si Edi Iordanescu, antrenor ramas fara angajament dupa despartirea de Astra Giurgiu.



Sumudica la CFR Cluj in locul lui Petrescu?