CFR CLuj

Sumudica dupa sperietura de la Banja Luka: “S-a calificat echipa mai buna”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a suferit in returul cu Borac Banja Luka pentru calificarea in turul 2 preliminar al Champions League.

Castigatoare in mansa tur, cu 3-1, campioana Romaniei si-a vazut spulberat avantajul, primind doua goluri intre minutele 60 si 64.

Partida a intrat in prelungiri si se indrepta chiar spre loviturile de departajare cand Chipciu a marcat cu un stang fabulos, in minutul 118.

“Intr-un final, cred ca s-a calificat echipa mai buna. Am jucat un fotbal bun. Cred ca trebuia sa inchidem aceasta calificare din prima mansa, cand am avut o sumedenie de ocazii. Asta-i fotbalul”, a comentat Marius Sumudica dupa meci.

“Vreau sa scot in evidenta dorinta jucatorilor mei de a se califica. Sunt antrenorul acestei echipe de o luna, dar niciodata in viata mea n-am avut atatea ocazii de a marca si sunt antrenor de 17 ani.

“Vreau sa felicit si publicul de aici. Mi-as dori sa am si eu un public la fel la Cluj, sa am suporterii alaturi de mine. S-a vazut clar ce inseamna aportul suporterilor”, a mai spus Sumudica.

CFR Cluj o va intalni in turul 2 preliminar din Champions League pe Linfield Red Imps, formatie din Gibraltar care a trecut de Flora, cu 7-2 la general.



Sumudica dupa sperietura de la Banja Luka: “S-a calificat echipa mai buna”