CFR CLuj

Marius Sumudica, dat afara de la CFR Cluj! Umilinta maxima traita de acesta

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Marius Sumudica nu mai este antrenorul echipei CFR Cluj. Tehnicianul n-a fost lasat, vineri, sa mai intre in baza de pregatire a campioanei Romaniei.

Parcursul slab din cupele europene i-a determinat pe oficialii lui CFR Cluj sa-l demita pe Marius Sumudica.

Aceasta in pofida celor sase victorii la rand din campionat, unde CFR Cluj ocupa prima pozitie cu punctaj maxim.

Marius Sumudica a aflat ca nu o mai antreneaza pe CFR Cluj, vineri dimineata, de la paznicul bazei de pregatire care i-a ingradit accesul in respectiva incinta.

Jucatorii au fost trimisi acasa si urmeaza sa revina la baza de antrenament in jurul orei 17 pentru intalnirea cu noul antrenor.

Intre timp Sumudica isi va rezilia oficial contractul cu CFR Cluj, anunta sport.ro

Sumudica s-a aratat uluit de cele intamplate: "N-am patit in viata mea sa vin la antrenament si sa nu fiu lasat sa intru".

"N-am vorbit cu absolut nimeni. Echipa are antrenament la ora 11. Eu am venit cu jumatate de ora mai devreme si nu sunt lasat sa intru in baza", a mai spus Sumudica la portile bazei de pregatire a clubului CFR Cluj.

"Zici ca am venit pe plantatie si muncim la negru. N-am pomenit de cand mama m-a facut", a adaugat Sumudica, nevenindu-i sa creada in ce postura este pus.

Alaturi de Sumudica a mai fost dat afara si presedintele Marian Copilu.

CFR Cluj a ratat calificarea in grupele Europa League, dupa 1-6 la general cu Steaua Rosie Belgrad.

Campioana Romaniei isi va afla vineri adversarele din grupa de Conference League, ultima competitie din peisajul fotbalului european, acolo unde s-a calificat si Lincoln Red Imps, echipa din Gibraltar eliminata de CFR Cluj in turul 2 preliminar al Champions League.



Marius Sumudica, dat afara de la CFR Cluj! Umilinta maxima traita de acesta