CFR CLuj

Sumudica, atac la Petrescu: “Sa inchida gurita”

Sursă foto: https://twitter.com/AsistAnaliz/

Marius Sumudica a reactionat dupa declaratia oferita de Dan Petrescu la finalului meciului pierdut de CFR Cluj cu Jablonec in prima etapa din Conference League.

“El spune ca echipa nu e pregatita. Aceasta echipa cum a putut sa o calce in picioare pe FCSB? Sumudica a pregatit echipa pana la meciul cu FCSB. Jucatorii au castigat acel meci pentru ca erau bine pregatiti fizic.

“Dupa care, apare un domn antrenor, care a avut doua saptamani la dispozitie, schimba 7-8 jucatori pregatiti de mine, aduce 3-4-5 jucatori pe care ii pune pe lista si acum se plange ca jucatorii nu sunt pregatiti. Nu sunt eu vinovat ca iti aduci tu jucatori cu doua viteze, incet si pe loc (n.r. - se refera la revenirea lui Culio).

“Nu Petrescu a luat acele patru campionate. Presedintele le-a luat, Marian Copilu, va spun eu. In momentul asta Petrescu trebuie sa inchida gurita, daca ne respectam ca antrenori. Eu n-am vorbit de fostii mei colegi care au fost inainte, nu e normal sa faci asa ceva. I-am lasat echipa cu 21 de puncte si clubul a incasat patru milioane de euro din Conference League”, a declarat Marius Sumudica la Digisport.

Dan Petrescu a declarat dupa infrangerea de la Jablonec ca a venit la CFR “sa repare ce a fost inainte”, o declaratie care a starnit reactia lui Sumudica, un tip care nu sta prea mult pe ganduri atunci cand vine vorba de oferit replica.

Marius Sumudica a fost indepartat de la CFR Cluj dupa returul cu Steaua Rosie Belgrad si ratarea calificarii in grupele Europa League.

In campionat CFR obtinuse sase victorii din sase meciuri cu Sumudica pe banca.



Sumudica, atac la Petrescu: “Sa inchida gurita”