CFR CLuj

Sumudica a facut show dupa prima victorie in campionat cu CFR Cluj: “Ma duce bibilica”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a invins U Craiova 1948, cu 3-2, intr-un meci disputat, vineri seara, in prima etapa a noului sezon de Liga 1.

“Pai ce emotii sa ai daca ai cate 13-14 situatii. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase, in timp ce echipa adversa a avut in jur de 60. Noi nu ajungem intamplator sa avem ocazii. Jucam un fotbal placut, ajungem sa marcam. Am luat doua goluri din faze fixe, pentru ca acolo e o lipsa de responsabilitate.

“Am avut si un penalty clar la Camora ca lumina zilei. Trebuie sa facem ceva cu VAR-ul asta. M-am uitat si la FCSB, au avut penalty in minutul 3. Petrescu e un arbitru bun, dar nu se poate.

“Eu nu sunt adeptul fotbalului inchis, nu-mi doresc sa castig cu 1-0. Eu vreau fotbal spectacol si daca spectatorii imi scandeaza numele la final eu sunt fericit. CFR-ul chiar joaca un fotbal placut ochiului. Sper sa aducem din ce in ce mai multa lume la stadion.

“Eu sunt ca un meditator care pregatesc jucatorii pentru Bacalaureat. Daca reglam fazele fixe, CFR-ul va avea un cuvant greu de spus la campionat si in cupele europene.

“Incercam sa aducem un atacant. Am castigat fiindca pe Sumudica il duce bibilica. Paun a intrat in stanga si a centrat pentru golul marcat de Petrila din drepta. Astea sunt ale lui Sumudica”, a spus antrenorul echipei CFR Cluj.

Deac n-a uitat episodul Banja Luka

Deac: “Veneam dupa un esec, dupa o rusine, dar e bine ca ne-am calificat. Nu puteam sa ne uitam la noi. Chiar a fost un dezastru. Era foarte important mental sa ne revenim. Cred ca echipa joaca un fotbal placut, dar din pacate nu suntem foarte concentrati pe faza defensiva”.

“Prefer sa castigam cu 1-0, sa avem o ocazie, si sa castigam meciul. Trebuie sa ne trezim, pentru ca apararea castiga campionatul”.



Sumudica a facut show dupa prima victorie in campionat cu CFR Cluj: “Ma duce bibilica”