CFR CLuj

Steaua Rosie - CFR Cluj (22:00). Pe Sumudica si ai lui ii asteapta infernul la Belgrad

Sursă foto: twitter.com/

Retrogradata in Europa League dupa pierderea dublei cu Young Boys Berna, campioana Romaniei are parte de o deplasare de foc in capitala Serbiei.

Cotele oferite de FORTUNA
Steaua Rosie - 1.68 | Egal - 3.55 | CFR - 5.90

Caldura torida de la Belgrad va fi un factor de luat in seama in economia partidei de marti seara, asa cum a recunoscut si Marius Sumudica.

"Clar temperatura este un adversar, atat pentru noi, cat si pentru ei. Cand m-am dat jos din avion, am crezut ca sunt in Dubai. E apasator de cald.

"Este un razboi format din doua batalii. E clar ca maine (n.r. - marti) e prima batalie. Imi doresc un rezultat care sa-mi dea sperante la calificare in cea de-a doua partida", a declarat Sumudica.

Acesta a vorbit si despre forta adversarului, Steaua Rosie Belgrad fiind una dintre cele doua echipe care a cucerit in istorie Cupa Campionilor Europeni reprezentand estul Europei.

"Steaua Rosie este un club puternic, un club care in ultimii doi ani a fost in Champions League. Vom vedea ce se va intampla, suntem pregatiti", a mai spus antrenorul echipei CFR Cluj.

Echipa din Gruia defileaza prin Liga 1, avand punctaj maxim dupa cinci etape.

In cupele europene a tremurat cu Borac Banja Luka in primul tur preliminar din Champions League, obtinand calificarea in prelungiri prin golul lui Chipciu, dupa ce bosniacii anulasera victoria din tur (3-1).

Lincoln Red Imps s-a dovedit apoi o nuca destul de tare, insa CFR a trecut mai departe asigurandu-si viitorul in grupele Conference League.

Cu Young Boys Berna diferenta de valoare a fost una evidenta, mai ales la retur, cand campioana Elvetiei a revenit de la 0-1 si a marcat de trei ori in prima repriza.

De cealalta partei, campioana Serbiei are un egal si trei victorii la rand in campionatul intern.

Steaua Rosie a trecut de Kairat din Kazahstan (1-2 in deplasare si 5-0 acasa), pentru a fi eliminata in turul 3 preliminar al Champions League de Sheriff Tiraspol (1-1 acasa si 0-1 in deplasare).

Echipele probabile

Steaua Rosie: Borjan - Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic - Sanogo, Ivanic - Srnic, Falco, Katai - Diony.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Bouhenna, Cestor, Camora - Rodriguez, Fofana, Sigurjonsson - Deac, Alibec, Costache.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Bulgaria.



Steaua Rosie - CFR Cluj (22:00). Pe Sumudica si ai lui ii asteapta infernul la Belgrad