CFR CLuj

Situatie dramatica la CFR Cluj

Desi a încasat zeci de milioane de euro, Arpad Paszkany uita sa-si plateasca jucatorii, iar multi dintre ei risca sa ajunga sa doarma în strada!

CFR Cluj se confrunta cu o serie de probleme foarte grave. Jucatorii nu sunt platiti, desi clubul a încasat milioane de euro din ultimele transferuri.
 
Oficialii dau asigurari ca situatia se va rezolva în luna octombrie, dar acest lucru se va întâmpla doar în cazul titularilor.
 
Fotbalistii au ajuns la capatul rabdarii si dezvaluie amanunte incredibile din sânul echipei CFR Cluj.
 
"Suntem câtiva care nu am fost platiti de mai multe luni, dar asta nu se stie, se stie doar ce spune presedintele (Iuliu Muresan - n.red.). Probleme sunt si au fost, dar cred ca sunt peste tot, nu doar la noi. Primele nu le-am primit nici acum, sunt unii care au de încasat si diferite bonusuri înca din campionatul trecut, asta pe lânga prime, dar nu s-au dat banii. Credeam ca vom primi imediat dupa meciul cu Basel, dar nu a fost asa", povesteste un fotbalist pentru Ziua de Cluj.

"Nu a luat bani de luni bune si primeste bani de la parinti, nu are bani nici de chirie. Clubul trebuie sa ne plateasca la toti chirie, dar ni se spune sa platim noi din buzunarul nostru, iar când se dau banii, se rezolva, dar nici vorba. El s-a mutat pentru ca statea într-un loc unde platea destul de mult. Ultima data când a venit la Cluj a cerut bani de acasa, sa aiba de drum si sa se descurce. Ne mai si ajutam între noi, nu e cea mai mare problema, dar e un exemplu. Ca Minca poate mai sunt si altii", a mai spus fotbalistul.
 
Pentru CFR Cluj, banii din Liga Campionilor sunt extrem de importanti pentru a nu ajunge în situatia unui club precum Dinamo. Prima transa va sosi în luna octombrie.



Situatie dramatica la CFR Cluj