CFR CLuj

Scandal inaintea returului dintre CFR Cluj si Dudelange

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Presedintele lui Dudelange, adversara celor de la CFR Cluj in playoff-ul din Europa League, a lansat acuzatii grave la adresa conducerii campioanei Romaniei.

“N-a fost deloc placut. Au inceput sa se comporte ca niste nebuni. Pur si simplu ne-au amenintat spunandu-ne sa fim atenti ca venim noi in Romania. L-am sunat pe secretarul lor si l-am amenintat la randul meu ca le fac plangere la UEFA. Marturisesc ca n-am nicio incredere in ei. Trebuie s fim foarte atenti. Omologii nostri sunt foarte inchisi in ei, nu sunt deloc sociabili, nici nu dau buna ziua la intalnirile de la UEFA”, a declarat Romain Schumacher, presedintele lui Dudelange, in presa locala din Luxemburg.

Iuliu Muresan, presedintele de la CFR Cluj, a dezmintit acuzatiile venite dinspre Dudelange.

“Inseamna ca are o problema daca face asemenea declaratii. Nu este nimic adevarat. Intr-adevar a fost o problema cu un autocar la meciul tur. Ei au intarziat de doua ori si am mers cu taxiurile la conferinta dinaintea meciului. Trebuie sa-I batem cu tot cu ustensilele lor aduse de acasa. Trebuie sa ne calificam, e o dorinta foarte mare”, a declarat Muresan la Digi Sport.

“Eu imi imaginam ca obtinem calificarea de acolo. Vor fi consecinte financiare daca ratam calificarea. In primul rand ar fi rusinea de a nu ne califica cu o echipa din Luxemburg. Nu ne gandim la schimbarea antrenorului, e o discutie neavenita inaintea unui asemenea meci. Toata lumea e concentrata sa se califice”, a mai spus presedintele celor de la CFR Cluj.

Returul dintre CFR Cluj si Dudelange se joaca joi seara de la 20:00 si porneste de la 0-2.



Scandal inaintea returului dintre CFR Cluj si Dudelange