CFR CLuj

S-a incheiat telenovela plecarii lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Conducerea clubului CFR Cluj a emis un comunicat in care explica situatia antrenorului Dan Petrescu.

“In urma ultimelor speculatii aparute in mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnica a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj doreste sa faca anumite precizari.

"Dan Petrescu are parte de increderea conducerii clubului si ramane in continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discutie cu patronul clubului, una bazata pe maturitate si respect, iar scopul ambelor parti s-a dovedit a fi, asa cum era de asteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnica si de a avea rezultate importante.

"Ramanem o familie unita, asa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca si suporterii sa fie in continuare alaturi de jucatori, dar si de staff-ul tehnic, pentru ca doar impreuna vom reusi sa obtinem rezultate importante, asa cum am facut-o mereu in ultimii ani”, se arata in comunicatul celor de la CFR Cluj.

In ultimele zile relatia dintre patronul Nelu Varga si antrenorul Dan Petrescu a devenit una extrem de rece, vorbindu-se tot mai mult de o ruptura ireconciliabila.

Contracul pe care Petrescu il are la CFR, cu o clauza de reziliere de 400.000 de euro, a inclinat pana la urma balanta in favoarea ramanerii fostului international pe banca echipei din Gruia.



S-a incheiat telenovela plecarii lui Dan Petrescu de la CFR Cluj