CFR CLuj

Regula U21 criticata din nou de Petrescu: ”Noi nu vrem sa evoluam”

Dan Petrescu a criticat din nou regula jucatorilor sub 21 ani din Liga 1 si mai spune ca nu intelege de ce in fotbalul romanesc nu se adopta masuri de succes in fotbalul mare, cum ar fi o banca extinsa de rezerve si arbitrajul video.

”Intr-un campionat normal, intr-o lume normala, ar fi trebuit sa bag aceeasi echipa in teren. Aceasta regula, pentru o echipa din Europa, e injusta, nu e corecta.

”Eu merg pe continuitate, mi-ar fi placut sa joace sambata-joi aceiasi jucatori si asa e normal. Din pacate noi trebuie sa ne adaptam si voi facem doua echipe, ceea ce iarasi nu este in stilul meu de a face performanta. Imi place sa ai o echipa stabila si o aparare stabila pentru a obtine rezultate foarte bune.

”In continuare am dureri de cap sa aleg primul 11. Mi-as dori sa avem zece jucatori pe banca de rezerve. Ar fi altceva si sper ca de la iarna sa avem zece jucatori pe banca. De ce-i platim, sa-i tinem in tribuna. Imi doresc foarte mult sa avem si VAR. Nu inteleg de ce noi in Romania nu vrem nimic, nu vrem sa evoluam”, a declarat Dan Petrescu intr-o conferinta de presa.



Regula U21 criticata din nou de Petrescu: ”Noi nu vrem sa evoluam”