CFR CLuj

Politica low cost de transferuri la CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

Echipa din Gruia incheie anul in fotoliul de lider al Ligii 1 Betano, dar antrenorul Dan Petrescu nu este multumit si doreste intarirea lotului in pauza de iarna.

CFR Cluj are un avans minim de doar doua puncte in fata rivalei la titlu FCSB, iar infrangerea de la Craiova l-a pus pe ganduri pe Dan Petrescu.

Imediat dupa meciul pierdut in Banie tehnicianul CFR-ului anunta, la cald, ca vor fi transferati numai jucatori care isi doresc cu adevarat sa imbrace tricoul echipei clujene.

“Sper sa ne intarim mai ales pe faza ofensiva. Acolo vrem sa aducem 2-3 jucatori. N-am batut palma cu nimeni, dar suntem in discutii avansate cu mai multi jucatori”, a spus Petrescu pentru postul Look Tv.

“Incercam sa aducem jucatori cat mai buni si cat mai ieftini. Sunt vreo 6-7 jucatori pe care ii dorim. Acum sa vedem pe cine reusim sa aducem”, a adaugat Petrescu.

CFR Cluj l-a transferat inca din timpul campionatului pe Sebastian Mailat, jucator declarat liber de contractul cu ACS Poli Timisoara, dar si pe dinamovistul Valentin Costache, fotbalist care abia din ianuarie se va pregati sub comanda lui Petrescu.



Politica low cost de transferuri la CFR Cluj