CFR CLuj

Petrescu: “Pot sa-i calific de 20 de ori, ca tot sunt contestat aiurea”

CFR Cluj s-a calificat in grupele Conference League dupa 1-0 in returul cu Maribor, o calificare comentata de Dan Petrescu la conferinta de presa in stilul devenit deja caracteristic.

“Ne bucuram ca in al patrulea an la rand CFR merge in cupele europene si mereu e presiune, mai ales pe Dan Petrescu, care nu stie sa antreneze, incat nu mai stiu ce sa fac. Pot sa ii calific de 20 de ori, ca tot sunt contestat aiurea. Ca daca eram contestat pe merit, as fi zis: ok! In momentul de fata ma bucur cel mai bun pentru jucatori. Merita toate felicitarile, in conditiile in care suntem noi acuma! Eu daca ar fi dupa mine as lua doi jucatori, sa vedem acum daca se si poate!

“Ma bucur pentru baieti, pentru ca merita, dupa ce am patit in meciul ala din Armenia cu penaltiurile...au avut inca 6 meciuri, si-au revenit, bravo lor! Au demonstrat ca merita la CFR. Acum, peste doua zile avem meci si va spun sincer ca am intrat in vestiar, am facut echipa, ma gandesc cum sa jucam duminica, pentru ca n-am cum sa ma bucur prea mult ca antrenor, daca aveam o saptamana libera ar fi fost fantastic ca sa ne bucuram si noi de aceasta calificare, dar n-avem timp.

”A fost un meci foarte greu, e campioana Sloveniei. Ati vazut si voi, o echipa foarte buna, cu jucatori care joaca la echipe nationale. Noi in 8 meciuri am castigat 3, 5 am facut egaluri. Deci, noi nu am pierdut niciun meci, asta-i realitatea. Penaltiurile sunt penaltiuri, dar pana la penaltiuri CFR nu a pierdut niciun meci. Asta e foarte important in Europa si a luat si foarte putine goluri, ceea ce e important!”, a declarat Petrescu.

CFR Cluj a fost repartizata in a doua urna valorica la tragerea la sorti programata pentru vineri, ora 15:30.



Petrescu: “Pot sa-i calific de 20 de ori, ca tot sunt contestat aiurea”