CFR CLuj

Petrescu nemultumit de lotul gasit la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Intors la CFR Cluj pentru a obtine al doilea titlu consecutiv cu echipa din Gruia, Dan Petrescu spune ca nu este multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

“Pentru mine este o problema ca lotul in momentul de fata nu este cum vreau eu. Nu am facut eu lotul si as fi vrut mai multi jucatori care sa poata juca. As vrea sa am doua echipe, o echipa care sa joace in campionat si una in Cupa”, a spus Petrescu intr-o conferinta de presa.

Confruntat cu accidentarile lui Tucudean si Culio, noul antrenor al CFR-ului spune ca ar putea debuta doi sau trei jucatori tineri.

“Imi pare bine ca m-am intors la CFR. Din pacate pentru noi nu au fost toti jucatorii la antrenamente, cum ar fi Tucudean si Culio, doi jucatori foarte important, plus jucatorii de la echipa nationala, Deac, Manea, Lang si Petrila care a fost la U19”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a lasat-o pe CFR Cluj in vara lui 2018 dupa castigarea campionatului pentru a da curs unei oferte avantajoase financiar din China.

CFR Cluj a iesit din primul tur preliminar in Liga Campionilor fiind eliminata de Malmo, dupa care a ratat intrarea in grupele Europa League in urma unui duel cu modesta Dudelange.



Petrescu nemultumit de lotul gasit la CFR Cluj