CFR CLuj

Petrescu incinge derby-ul cu FCSB: “Sa arbitreze Argaseala”

Chiar daca pana la confruntarea cu FCSB de joi seara mai are un meci de disputat, cu Concordia Chiajna, antrenorul Dan Petrescu incinge atmosfera cu o declaratie legata de arbitraj.

“Daca vrea sa arbitreze si Argaseala, foarte bine, n-am probleme. Poate sa o faca”, a spus Petrescu in replica la aluziile stelistilor pentru aducerea de arbitri straini la mecil cu CFR Cluj.

Petrescu mai crede ca Alibec si Budescu, cei mai importanti oameni de gol ai ros-albastrilor, vor fi odihniti de Dica in meciul cu Gaz Metan in perspectiva duelului cu CFR.

“Acum au incredere mare si duminica se vor odihni cu Medias si vor fi gata contra noastra joi”, este de parere antrenorul liderului.

Ramas in Gruia, dupa ce a fost ofertat de FRF pentru preluarea echipei nationale, Petrescu a anuntat ca vrea sa readuca CFR-ului in cea mai importanta competitie europeana: “Sper sa ajut CFR-ul sa ajunga unde era inainte, adica in grupele Champions League”.

Pana la Champions League, CFR Cluj are un meci greu in opinia lui Petrescu la Chiajna, pe un teren greu si impotriva unui antrenor care a parasit echipa din Gruia pe usa din dos in vara.

“Va fi un meci foarte greu pentru ca Chiajna acasa pune teren oricarei echipe pe terenul sintetic, iar antrenorul lor a fost aici la CFR si vrea sa demonstreze”, mai crede Petrescu.



Petrescu incinge derby-ul cu FCSB: “Sa arbitreze Argaseala”