CFR CLuj

Pe Ciprian Deac nu l-a impresionat VAR-ul: ”Am incredere in arbitrii din Romania”

Sursă foto: https://twitter.com/SevillaFC_ENG

Desi a marcat pentru CFR Cluj contra celor de la Sevilla dintr-un penalty decis de VAR, mijlocasul Ciprian Deac nu s-a aratat entuziasmat la perspectiva introducerii arbitrajului video in fotbalul Liga 1.

”Dupa gol ne-am retras, dar nu ca am vrut noi. Sevilla e o echipa de valoare care a impins jocul in jumatatea noastra. E o echipa de calitate, dar cu putin noroc puteam obtine victoria.

”Emotii sunt, normal, dar am exersat in aceasta dimineata fazele fixe si e bine ca mi-a iesit.

”Clar ei pornesc cu prima sansa. Cred ca si inaintea inceperii meciului aveau prima sansa. Ii vad favoriti la castigarea Europa League, dar mergem increzatori. Nu avem nimic de pierdut.

”Eu am incredere in arbitrii din Romania. Nu stiu, eu m-am obisnuit fara VAR la noi in campionat”, a spus Deac la Digi Sport.

Andrei Burca, suparat dupa golul primit de CFR

”Sunt extrem de suparat ca am luat gol din faza fixa si n-am reusit sa tinem de rezultat pana la final.

”Mergem acolo sa ne dam viata pe teren, sa ne jucam sansa, ar putea fi ultimul nostru meci in Europa. Dupa 1-1 acasa nici pe Celtic Park nu ne dadeau multi sanse

Fundasul CFR-ului, spre deosebire de colegul sau din linia de mijloc, este pentru introducerea VAR in fotbalul romanesc.

”Este o solutie foarte buna, n-ar mai fi discutii”, a spus Burca despre VAR.Pe Ciprian Deac nu l-a impresionat VAR-ul: ”Am incredere in arbitrii din Romania”