CFR CLuj

Optimism la CFR Cluj inaintea returului cu Malmo: “Daca Barcelona a reusit…”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj are de intors in returul cu Malmo din Suedia rezultatul de 0-1 inregistrat la finalul mansei tur din Gruia pentru a obtine calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

O misiune dificila pentru campioana Romaniei, mai ales dupa cele aratate de CFR Cluj sub aspectul jocului in primele meciuri din acest nou sezon.

Cu toate acestea, optimismul este la cote inalte in lotul antrenat de doar cateva zile de Antonio Conceicao.

Alexandru Ionita, jucator care n-a impresionat pana acum la CFR Cluj nici macar prin declaratiile pe care le facea in perioada Astra Giurgiu si care ar putea fi cedat in perioada urmatoare la U Craiova, se incurajeaza folosind exemplul Barcelonei si revenirea din meciul cu PSG de la 0-4.

“Sunt sigur ca ne vom califica. Mergem acolo sa marcam minimum doua goluri si sa castigam. Daca cei de la Barcelona au reusit sa intoarca un 0-4, de ce n-am putea si noi, cu Malmo, sa intoarcem un 0-1?”, a spus Ionita la Telekom Sport.

Returul dintre Malmo si CFR Cluj e live text pe onlinesport.ro, miercuri seara, de la 20:15.

Echipa care castiga dubla joaca in turul 3 preliminar din Liga Campionilor cu invingatoarea dublei dintre Ludogorets si Vidi (Ungaria), in timp ce pierzatoarea continua in turul 3 preliminar din Europa League.



Optimism la CFR Cluj inaintea returului cu Malmo: “Daca Barcelona a reusit…”