CFR CLuj

Miriuta critica aducerea lui Baptista la CFR Cluj: “O greseala”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Vasile Miriuta, fost antrenor al echipei din Gruia, nu vede cu ochi buni aducerea brazilianul Julio Baptista in lotul campioanei.

In varsta de 38 ani, Baptista a evoluat in doua meciuri pentru CFR Cluj, dar nu a reusit sa impresioneze decat cu o statura impresionanta si, evident, cu renumele.

“A fost un jucator extraordinar, dar l-am vazut acum in doua jocuri. Daca intru acum, la 90 de kilograme, nu cred ca se misca mai bine decat mine. Fara sa-l supar, a fost un mare jucator insa fiecaruia ii vine randul”, a spus Miriuta la Pro x.

Fostul tehnician al CFR-ului crede ca aducerea brazilianului s-a dorit a fi o lovitura de imagine din partea conducerii clubului ardelean.

“A fost o lovitura de imagine, sa aduca lumea la stadion cu intrarea in grupele Europa League. A fost o greseala aducerea lui Baptista, mai bine dadeau sansa unui tanar jucator”, mai crede Miriuta.

CFR Cluj a ratat intrarea in grupele Europa League fiind eliminata de Dudelange din Luxemburg, cu 0-2 in deplasare si 2-3 acasa.Miriuta critica aducerea lui Baptista la CFR Cluj: “O greseala”