CFR CLuj

Iuliu Muresan: “In playoff ne simtim ca in Champions League”

Pentru prima data calificata in playoff, CFR Cluj se numara printre echipele cu sanse la titlu, iar presedintele Iuliu Muresan considera ca jumatatea superioara a ierarhiei din Liga 1 aminteste de aerul tare al Ligii Campionilor.

“Putem sa castigam orice meci, cu oricine, dar important este ca echipa a ajuns in playoff, unde te simti ca in Champions League. Intre playoff si playout este diferenta ca intre Liga 1 si Champions League. Meciurile sunt mai frumoase, stadioane mai bune si spectatori mai multi”, a spus Muresan la postul sport.ro

Despre interesul Stelei pentru Deac si Horj

“Deac si Horj sunt jucatorii sub contract, iar eu spun ca nu e bine sa vorbim in aceasta perioada despre transferuri. Cine vorbeste, greseste. Deac are contract 3 ani cu CFR Cluj si poate pleca doar cu acordul clubului. Nu asa se fac transferurile, anuntate cu luni de zile inainte. Nu critic pe nimeni, dar spun ca asa e mai bine”, a mai spus Muresan.

Steaua ramane Steaua

“Indiferent ce se intampla tot Steaua ramane, nimeni nu-i ia meritul. Nu sunt de acord cu ce se spune si ce se intampla. Cand intram pe taramul juridic sunt multe lucruri neclare. Meciurile se joaca pe teren si nu vrem sa castigam cu nimeni la masa verde. E trist si cand se iau puncte, noi am trecut prin asta”, mai afirma oficialul clubului din Gruia.

Miriuta la Dinamo?

“Miriuta nu merge la Dinamo, ramane la noi in mod cert. Va spun asta cu siguranta”, a adaugat Muresan, punand capat speculatiilor venite dinspre Stefan cel Mare in acest sens.



Iuliu Muresan: “In playoff ne simtim ca in Champions League”