CFR CLuj

Investitii de Champions League anuntate la CFR Cluj si un posibil nou Budescu in Gruia

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Iuliu Muresan, presedintele campioanei CFR Cluj, a vorbit marti despre planurile pentru noul sezon competitional si ambitia de a face performanta in Europa.

"Am foarte mare incredere in Dan Petrescu ca isi va continua munca la un nivel si mai bun. Ii vom aduce cativa jucatori si vom incerca, de ce nu, sa ne calificam in grupele Champions League. Va fi foarte greu pentru ca vom intalni echipe foarte puternice, dar noi am mai facut minuni. Sa nu uitam ca am castigat la Manchester, la Roma, am pierdut la Munchen 3-2 cu trei autogoluri ale noastre. Se vor investi bani in club pentru atingerea obiectivului. Trebuie sa-ti propui foarte mult pentru a obtine mult", a spus Muresan la Pro x.

"Ne propunem jucatori buni. Vom aduce si jucatori de afara, pentru ca noi avem o reteta buna. Ai nevoie si de jucatori creativi, spre exemplu un Budescu poate rezolva multe partide din faze fixe. E un jucator interesant, dar nu inseamna ca-l aducem pe el. Poate gasim un Budescu necunoscut acum si care va ajunge cunoscut la noi", a mai spus Muresan.

Oficialul campioanei a raspuns si celor care critica jocul impus de Dan Petrescu la CFR Cluj.

"Pe noi ne intereseaza punctele si finalul, sa fim campioni. Restul sunt povesti, filosofii si nu ne intereseaza", spune presedintele CFR-ului.



Investitii de Champions League anuntate la CFR Cluj si un posibil nou Budescu in Gruia