CFR CLuj

Halal campioana! CFR Cluj pierde mansa tur a disputei cu Astana

Debut cu stangul pentru campioana Romaniei, CFR Cluj, in noul sezon al cupelor europene, la fel cum s-a intamplat si in urma cu un an.

CFR Cluj a pierdut meciul tur din deplasare cu Astana, scor 0-1, dupa ce a incasat gol la una dintre fazele fixe ale meciului.

Un corner de pe partea dreapta in directia de atac a gazdelor a fost transformat in gol de Postnikov, jucator care a ajuns cu sansa la o minge balbaita de fundasii CFR-ului.

Echipa din Gruia a ratat doua mari ocazii, cate una in fiecare repriza si practic n-are nicio scuza pentru infrangerea suferita.

La 0-0, in minutul 11, Culio a ramas singur cu portarul dupa o patrundere in careu si a sutat incredibil pe langa poarta.

Apoi, in partea secunda Omrani a ratat o sansa si mai mare de gol cand, servit ideal in centrul careului, s-a facut pur si simplu de ras trimitand alaturi cu toata poarta goala in fata. Era minutul 80 si un gol egalizator ar fi picat cum nu se poate mai bine pentru CFR Cluj.

Internationalul roman Dorin Rotariu a avut sansa de 2-0 in minutul 86 cu un sut din afara careului. O minge grea la care s-a opus Arlauskis.

Returul e programat peste o saptamana in Gruia, unde CFR Cluj are dificila misiune de a anula avantajul celor de la Astana, o echipa deloc de speriat dar foarte bine organizata pe posturi.

Caseta tehnica

Astana: Erik - Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov - Logvinenko - Tomasov (Janga '58), Maevski, Sigurjonsson, Murtazayev (Mubele '85) - Rotariu. Antrenor: Roman Grigorciuk;

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Culio, Hoban (Rondon '76), Bordeianu (Aurelio '90) - Deac, Omrani, Păun (Mailat '65). Antrenor: Dan Petrescu;

Cartonaşe galbene: Postnikov '90+5 / Camora '85;

Arbitru: Lawrence Visser (Belgia).



Halal campioana! CFR Cluj pierde mansa tur a disputei cu Astana