CFR CLuj

Edi Iordanescu si-a anuntat oficial plecarea de la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul care a adus al patrulea titlu consecutiv in Gruia a anuntat, marti, ca nu mai antreneaza pe CFR Cluj.

"Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună.

"Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu.

"Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

"Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!!

"Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!  PS - Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani.

"Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!", a scris Edi Iordanescu pe contul sau de facebook.

In varsta de 42 de ani, Edi Iordanescu a preluat pentru a doua oara in cariera echipa CFR Cluj la 4 decembrie 2020 inlocuindu-l pe Dan Petrescu.

Iordanescu a cucerit trei trofee cu CFR Cluj in cele doua mandate, doua Supercupe ale Romaniei si un campionat.



Edi Iordanescu si-a anuntat oficial plecarea de la CFR Cluj