CFR CLuj

Edi Iordanescu reactioneaza: “Nu poti pleca dupa trei jocuri”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Aventura lui Edi Iordanescu la CFR Cluj s-a incheiat rapid, tehnicianul fiind debarcat dupa doar trei meciuri oficiale.

Tehnicianul inlocuit cu Antonio Conceicao a reactionat, vineri, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de Facebook.

“Nu doresc sa ies in spatiul public, cel putin nu o perioada. Imi doresc liniste. Sunt insa cateva lucruri care trebuiesc spuse. E naiv cine crede ca latura sportiva a stat la baza plecarii mele de la Cfr. Nu poti pleca dupa 3 jocuri de la o echipa, din care unul a reprezentat castigarea unui trofeu pe terenul Craiovei”, a scris Iordanescu.

“Am fost in locul potrivit (un club cu multa istorie in spate) la momentul nepotrivit. Am venit alaturi de niste oameni si am plecat impreuna. Sunt cei care m-au dorit si adus la echipa si care pana la urma au produs performanta pentru Cfr. Un campionat si o supercupa reprezinta performanta. Le multumesc pentru sprijinul neconditionat !!”, a adaugat Iordanescu.

“M-a bucurat si onorat gestul jucatorilor ,initiativa lor de solidaritate. Sunt jucatori valorosi pt care am venit pana la urma. Am crezut mereu in ei si sunt sigur ca vor performa la cel mai bun nivel. Le voi tine pumnii mereu. Insa ei au inteles ca personalitatea mea nu m-a lasat sa ma intorc. E adevarat ca m-a sunat Patronul si mi-a spus ca doreste sa raman, ca nu mai este de acord cu rezilierea, a venit si la stadion sa vorbim, insa era greu sa mai continui. Am avut o discutie finala complexa cu dansul si cred ca ne-am despartit in relatii mai mult decat normale”, a mai spus fostul antrenor de la CFR Cluj.



Edi Iordanescu reactioneaza: “Nu poti pleca dupa trei jocuri”