CFR CLuj

Edi Iordanescu, misterios despre viitorul sau la CFR Cluj: “E prea frumos momentul acum. Vom vedea”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a obtinut titlul de campioana in Liga 1 cu o etapa inaintea finalului de playoff cu Edi Iordanescu pe banca tehnica, un tehnician care a fost evaziv cu privire la viitorul sau alaturi de formatia din Gruia.

“Pentru acest moment am venit la Cluj, n-a fost usor. Cand am preluat echipa era dificil. Nu a fost un drum lin, ne asteptam. A fost o provocare deosebita pentru mine si staff-ul meu.

“Sunt momente unice de care ne bucuram. Au fost critici cand am venit, oameni care spuneau ca echipa e consumata, dar baietii au aratat caracter.

“As vrea sa spun ca lumea uita usor in Romania, nu accepta pasi gresiti si s-a uitat ca la toate echipele din Liga 1 la care am fost eu mi-am indeplinit obiectivele. Acum a fost o situatie aparte, cu o echipa preluata din mers.

E prea frumos momentul, vreau sa ne bucuram de el. N-as vrea sa umbresc momentul cu comentarii despre ce urmeaza. Sunt legat de CFR pana la mijlocul lunii iunie, vom vedea.

“A fost un an atipic. Au fost zile putine. Mi-as fi dorit o saptamana intre meciuri. N-ai timp sa te aduni, sa pregatesti jocurile in detaliu, dar am reusit sa depasim toate aceste bariere.



Edi Iordanescu, misterios despre viitorul sau la CFR Cluj: “E prea frumos momentul acum. Vom vedea”