CFR CLuj

Edi Iordanescu mentine suspansul in privinta viitorului la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul Edi Iordanescu n-a dorit sa comenteze dupa ultimul meci din campionatul 2020/21 daca va ramane sau nu la CFR Cluj si in sezonul urmator.

Tehnicianul care a cucerit titlul de campioana cu formatia din Gruia a spus ca va anunta in zilele urmatoare daca va continua la CFR Cluj.

Contractul lui Edi Iordanescu expira in luna iunie.

“E o seara minunata, o performanta pe care am cautat-o, pentru care am muncit si pe care am gasit-o.

“In totalitate este meritul echipei, dar si al celor care vin din urma, conducerea, patronu, presedintele, staff-ul tehnic, toata lumea implicata in activitatea zilnica a echipei.

“Am venit cu incredere aici, mi-am asumat momentul si contextul. Faptul ca acum suntem aici si ca suntem bucurosi inseamna ca am fost inspirat si am facut alegerile corecte.

“Au fost momente dificile, echipa isi pierduse din elan, din entuziasm si probabil din incredere, insa a fost nevoie doar de o scanteie sa se aprinda din nou flacara sperantei si a dorintei pentru performanta. Este si meritul lui Dan Petrescu. Eu am venit aici si am inceput sa imping ce au lasat ei aici”, a declarat Iordanescu.

CFR Cluj a incheiat sezonul cu noua puncte avans in fata celor de la FCSB.

In ultima etapa din playoff echipa din Gruia a invins chiar FCSB, cu 2-0, intr-un meci disputat pe teren propriu cu spectatori in tribune.

Gidea (min.14) si Rondon (min.66) au marcat golurile campioanei.



Edi Iordanescu mentine suspansul in privinta viitorului la CFR Cluj