CFR CLuj

Doua tinte majore pentru CFR Cluj in perioada de transferuri

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj si-a stabilit prioritatile pentru perioada de transferuri din pauza de iarna, iar doi dintre cei mai buni marcatori din Liga 1 Betano se afla in atentia ardelenilor.

George Tucudean de la Viitorul, al doilea marcator al campionatului, este atacantul dorit de Dan Petrescu la echipa din Gruia, in conditiile in care Urko Vera, Bilel Omrani si Ibrahima Balde nu s-au ridicat in prima parte a sezonului la nivelul asteptarilor.

Tucudean a marcat 11 goluri si este al doilea pe lista marcatorilor, in timp ce toti cei trei atacanti de la CFR enumerati mai sus au cumulat 13 reusite.

De altfel, cel mai bun marcator al clujenilor in primele 22 de etape este mijlocasul argentinian Culio, cu 6 goluri.

Un alt jucator dorit de Petrescu este mijlocasul ofensiv Alexandru Ionita II de la Astra Giurgiu, fotbalist cu 10 goluri la activ pana acum in aceasta editie de campionat.

In cazul lui Ionita pretul solicitat de giurgiuveni, 1.5 milioane de euro, reprezinta un impediment in realizarea transferului, desi jucatorul si-a dat acordul verbal pentru a evolua in Gruia.

Un anti stelist convins, Ionita a spus deja ca tine cu CFR Cluj in lupta pentru titlul din Liga 1 si astfel ar avea ocazia de a pune umarul la modul concret la castigarea campionatului.

CFR Cluj ofera 500.000 de euro plus un jucator la alegerea celor de la Astra.



Doua tinte majore pentru CFR Cluj in perioada de transferuri