CFR CLuj

Deac despre transferul la Steaua: “Eu nu vreau sa plec, CFR sa faca ceva”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Mijlocasul Ciprian Deac a vorbit dupa meciul cu Dinamo din playoff despre posibilitatea transferului la Steaua din vara si pune presiune pe conducerea clubului CFR Cluj.

“Sunt foarte suparat, lumea a inceput sa ma injure la Cluj pentru ca sunt tradator. E si problema clubului, pentru ca ar trebui sa faca niste eforturi daca vrea sa ma tina. Am jucat zece ani aici si acum oamenii imi sar in cap ca sunt tradator, dar nimeni nu vede adevarul. Nu e vorba de provocare, pentru ca am jucat fotbal la nivel destul de bun in cariera mea. Nu vreau sa plec. Sa rezolve clubul ce e de rezolvat si voi ramane”, a spus Deac.

“Nu ne-am propus niciodata sa castigam campionatul. E nevoie de mai mult pentru campionat, iar oamenii de fotbal stiu asta. Ce sa ne lipseasca? Acesta e fotbalul, am castigat etapa trecuta, acum am jucat mai prost”, a mai declarat Deac.

CFR Cluj a pierdut la Bucuresti in fata lui Dinamo, scor 0-2, in etapa a 4-a din playoff.Deac despre transferul la Steaua: “Eu nu vreau sa plec, CFR sa faca ceva”