CFR CLuj

Dan Petrescu: “Un rezultat mincinos”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a pierdut primul meci pe teren propriu cu Dan Petrescu pe banca, scor 1-3 in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

“Sunt foarte suparat. Meritam sa conducem la pauza, dar Peteleu le-a facut acel cadou si am primit gol. S-a vazut ca au fost anumiti jucatori care au evoluat mai putin, dar a trebuit sa fac aceste schimbari. Eu am crezut in echipa si cred ca este un scor mincinos. Deobicei eu castig meciurile pe contraatac si din mai putine ocazii, dar astazi cred ca adversarul a marcat din trei ocazii. Cred ca puteam primi si un penalty. Prima sansa o are Astra si cred ca maxim 10 la suta avem si noi la meciul retur”, a declarat Dan Petrescu

“N-am bagat jucatori de la echipa a doua, copii. N-au avut meciuri in picioare, asta a fost singura problema. Oricand pica greu o astfel de infrangere. E prima oara cand pierd acasa la CFR si e prima oara cand luam trei goluri. Cand pierzi n-are cum sa fie bine si n-ai scuze. Imi asum aceasta infrangere, eu am decis aceste schimbari”, a mai spus tehnicianul CFR-ului. 

Dan Petrescu a vorbit si despre urmatorul meci de campion, cu Craiova

“Cu Craiova important e sa nu pierdem. Un 0-0 era extraordinar, dar daca faci cadouri e greu”, a concluzionat tehnicianul formatiei din Gruia.



Dan Petrescu: “Un rezultat mincinos”