CFR CLuj

Dan Petrescu: “Ma bucur sa ma bata Hagi”

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

Dan Petrescu este de parere ca un rezultat de egalitate cu Viitorul ar fi fost mai echitabil dupa aspectul jocului, in conditiile in care CFR Cluj a pierdut la limita, scor 0-1.

“Suntem suparati. Am jucat impotriva campioanei, o echipa foarte buna. Stiam ce ne asteapta. Am schimbat sistemul pentru Eric, Chitu si Tucudean formeaza cel mai bun atac din Romania. In prima repriza i-am blocat, nu-mi amintesc vreo ocazie de-a lor. Ne-au dat gol din acea lovitura, pentru ca Eric cand are o asemenea faza iti da gol. In repriza a doua cei de la Viitorul s-au aparat pe doua linii, au jucat pe contraatac, si cred ca un egal ar fi fost mai corect. Mai bine ma bate Hagi decat oricine altcineva”, a declarat Petrescu dupa meci la Telekom Sport.

“Viitorul are sanse mari sa fie in playoff. Nu vad de ce nu se pot bate la campionat. Obiectivul meu este nu primul loc ci playoff-ul. Cei de la Steaua si Craiova vorbesc ca CFR nu stiu ce. Toate echipele din playoff se vor bate la campionat”, a adaugat Petrescu.

Acesta mai considera ca jucatorii nu sunt relaxati dupa pauza competitionala.

“Cand joci cu Viitorul si Botosani trebuie sa marchezi cand ai 4-5 ocazii. Nu avem scuze si trebuie sa felicitam adversarul. Acum trebuie sa ne gandim la meciul viitor si n-as vrea sa intram in panica, asta imi doresc”, mai spune Dan Petrescu.



Dan Petrescu: “Ma bucur sa ma bata Hagi”