CFR CLuj

Dan Petrescu suparat inclusiv pe propria conducere

Apropierea meciului cu Celtic, decisiv pentru calificarea in 16-imile Europa League, il face pe Dan Petrescu sa vada adversari inclusiv in propriul club.

”Daca ne bate Celtic si pierdem trei jucatori la Botosani, ne meritam soarta cu totii. Si eu, si Romania si CFR. Si conducerea clubului meu care trebuia sa faca mai mult”, a spus Dan Petrescu dupa meciul cu Sepsi, castigat de campioana cu 1-0.

Supararea lui Dan Petrescu vine dupa ce solicitarea sa de amanare a partidei cu FC Botosani din etapa a 20-a nu a fost luata in calcul de nimeni. In plus, acesta a solicitat delegarea unui arbitru FIFA la partida cu moldovenii.

”Nu trebuia sa vrea Botosani. Credeti ca Ajax cand a amanat meciul i-a intrebat pe adversari? A vrut federatia sau cine decide. In orice tara in care s-a amanat meciul, nu cred ca a cerut acordul, sa fim seriosi. E interes national, aici vorbiti cu conducerea CFR-ului, nu cu mine”, a mai spus tehnicianul liderului din Liga 1.

CFR Cluj joaca duminica la Botosani, dupa care joi are meciul cu Celtic, partida in care e obligata sa nu piarda sau sa faca acelasi rezultat cu Lazio pentru un loc in sasisprezecimile Europa League.

Celtic vine la Cluj deja calificata de pe primul loc.



Dan Petrescu suparat inclusiv pe propria conducere