CFR CLuj

Dan Petrescu si-a luat jucatorii pe sus in pauza din Stefan cel Mare

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj s-a impus in fata lui Dinamo, scor 2-0, meci la pauza caruia Dan Petrescu a intrat puternic in jucatorii sai nemultumiti de atitudinea din prima repriza.

“Un meci foarte greu. Stiam ca Dinamo are nevoie neaparata de victoria. Am avut noroc ca n-am primit gol in prima repriza. A fost cel mai dur moment al meu cu jucatorii de cand sunt la CFR, pentru ca nu mi-a placut atitudinea lor in prima repriza. Vad ca a functionat. Nu intelegeam de ce am gresit atatea pase, de ce nu suntem pozitivi. In afara de Hoban si Omrani, care au fost la un nivel bun, ceilalti mi s-au parut ca erau sub nivelul lor”, a spus Petrescu dupa meci.
 
“Nu ne gandim sa termin anul pe primul loc. Am un singur obiectiv. Cand matematic vom fi in playoff, voi spune ca obiectiv avem. Poate nu suntem asa placuti ochiului cum si-ar dori multi. La noi la echipa stiti mentalitatea mea: toti jucatorii trebuie sa se apere. La mine daca nu faci faza de aparare, nu joci”, a adaugat antrenorul celor de la CFR.
 
Petrescu mai spune ca Dinamo va prinde un loc in playoff si ca este bucuros pentru transferul jucatorilor tineri, cu trimitere la Costache si Mailat.
 
“Am facut lotul in graba, cu jucatori liberi de contract. Tinerii erau scumpi, dar acum s-au facut investitii si este bine sa avem un lot cat mai complex”, a mai spus Petrescu.



Dan Petrescu si-a luat jucatorii pe sus in pauza din Stefan cel Mare