CFR CLuj

Dan Petrescu se gandeste la plecarea din Romania: “Mi-e sila”

Abia revenit in fotbalul romanesc in aceasta vara la CFR Cluj, Dan Petrescu se declara dezamagit de atacurile din ultimele zile indreptate impotriva echipei pe care o antreneaza.

Dupa victoria obtinuta de CFR Cluj cu Dinamo, scor 1-0, dintr-un penalty discutabil acordat de centralul George Gaman, mai multi oameni de fotbal au atacat ironic clubul din Gruia.

“Mi-e sila si greata de acei oameni care ne ataca. Sa-si vada de meseria lor, de munca si echipa lor. E problema lor daca cred ca doar arbitrii au castigat. Asa este in Romania. Sa vina strainii sa ne arbitreze, sa nu mai fie interpretari”, a spus Petrescu la postul tv sport.ro

“Daca CFR nu avea puncte, nu mai vorbea nimeni. O sa-mi apar tot timpul echipa. Imi vine sa plec iar in alta parte, dupa ce abia m-am intors in tara”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj are 13 puncte din 15 posibile dupa cinci etape si este echipa cu cele mai multe lovituri de la 11 metri primite, trei la numar.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 15 15 33
2 FCSB 15 21 32
3 Craiova 15 12 32
4 Astra 15 7 24
5 Botosani 14 6 24
6 Viitorul 15 4 23
Dan Petrescu se gandeste la plecarea din Romania: “Mi-e sila”