CFR CLuj

Dan Petrescu se fereste de tentatia unei noi plecari de la CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Cunoscut pentru schimbarile sale destul de imprevizibile in cariera de antrenor, Dan Petrescu a anuntat ce are de gand sa faca dupa finalul actualului sezon.

Campion pentru al doilea an consecutiv cu CFR Cluj, echipa la care a revenit in urma cu doua luni din China, Dan Petrescu spune ca isi doreste sa continue la formatia din Gria.

“Iar sa plec? De-abia am venit. Imi doresc foarte mult sa joc in cupele europene si sa vedem ce voi putea reusi”, a spus Petrescu in Gazeta Sporturilor.

Acesta a mai adaugat ca a fost cautat de impresari, carora insa le-a interzis sa-i aduca in fata cifre pentru a nu fi tentat de o suma importanta.

Dan Petrescu o lasa surprinzator pe CFR Cluj in vara lui 2018 pentru a merge la ultima clasata din China pe o suma intr-adevar mare, echipa pe care n-a reusit sa o salveze de la retrogradare.

CFR Cluj a avut nu mai putin de patru antrenori sezonul precedent: Edi Iordanescu, Toni Conceicao, Alin Minteuan si Dan Petrescu.

Campioana Romaniei va incepe aventura europeana in primul tur preliminar al Ligii Campionilor.Dan Petrescu se fereste de tentatia unei noi plecari de la CFR Cluj