CFR CLuj

Dan Petrescu, sageti catre FRF dupa eliminarea din Cupa Romaniei: “Sa se gandeasca putin” | Deranjat de ostilitatea publicului din Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a parasit Cupa Romaniei in saisprezecimi dupa 0-1 in deplasare cu Universitatea Craiova. Un duel atipic pentru aceasta faza a competitiei, daca tinem cont ca au existat mai multe meciuri intre divizionare secunde.

“In primul rand tragerea la sorti, a fost incredibila. Celelalte echipe au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa Romaniei sa se gandeasca putin. Noi sa nu fim capi de serie la Cupa, campioana Romaniei?!

“Am venit cu jucatorii cu care am venit. Au dat totul, n-am ce sa reprosez niciunui jucator. Au vrut, si-au dat viata. Am avut o zi sa organizez acest meci.

“Asta e situatia la club, suntem intr-o situatie foarte grea. Avem patru atacanti care nu joaca, dar au incercat baietii”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul din Banie.

Acesta a mai spus ca a fost placut surprins de Florin Stefan, fundasul stanga titular la Craiova.

“Chiar mi-a placut de el. Tahiri si el a dat tot, a incercat, n-a fost usor nici pentru el. Cred ca avea nevoie de un atacant mai experimentat langa el”.

Urmeaza UTA in campionat

“La UTA acasa nu stiu daca va castiga cineva usor sau daca va castiga. Ei joaca in 12 acasa, publicul e fantastic, antrenorul foarte bun. Au odihnit toti titularii pentru meciul cu noi. Va fi un meci foarte greu", crede Petrescu.

Oltenii l-au suparat

A fost ceva care nu-mi place in tara asta si nu inteleg. Am facut numai bine acestei tari, am fost un fotbalist devotat tarii, n-am facut de ras tara ca jucator si antrenor. Mi-am facut datoria ca profesionist Sunt unele scandari de neinteles. La Cluj nu o sa vedeti asa ceva. M-au deranjat si cei din spatele bancii. Se intampla aici si pe alte stadioane.

“Eu sunt un om educat, am fost si pe la Londra si ii respect. Daca ei cred ca e bine sa continue asa, sa continue, dar eu spun ca nu e bine ceea ce fac", a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj.



Dan Petrescu, sageti catre FRF dupa eliminarea din Cupa Romaniei: “Sa se gandeasca putin” | Deranjat de ostilitatea publicului din Craiova