CFR CLuj

Dan Petrescu recunoaste superioritate celor de la FCSB: “Pierdeam cu 5-2 sau 5-3 fara Arlauskis”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a castigat cu 1-0 disputa cu FCSB din playoff, dar la final antrenorul Dan Petrescu a recunoscut cu sportivitate superioritatea adversarului intalnit.

“Singurul lucru pozitiv e rezultatul. Sunt foarte nemultumit de toti jucatorii si de mine in primul rand. A trecut foarte mult timp si cred ca am uitat cum se pregateste un meci.

“Daca nu era Arlauskis cred ca pierdeam cu 5-2 sau 5-3. De cand sunt eu la CFR in meciurile cu FCSB aveau maxim doua ocazii. Toti jucatorii au fost sub nivel si cred ca s-a vazut pe teren ca FCSB a fost mai proaspata.

“N-avem nicio sansa de a termina in primele trei daca vom continua asa. Nici nu dorm la noapte. N-am vazut echipa asta asa slaba de cand sunt eu antrenor la CFR. Am jucat cu echipe mari si nu ne-au dominat asa.

“Eu sunt foarte ingrijorat si n-am crezut ca pot sta aici de dimineata pana seara si echipa sa nu arate nimic. Singurii remarcati sunt cei care au intrat.

“A fost ca un meci amical, asa parea, dar era important si pentru noi si pentru ei. Am fost moi, n-am fost agresivi si pragmatici. Eram convins pe final ca vom lua gol. FCSB merita cel putin un egal, trebuie sa fim realisti si corecti. Pentru prima data de cand sunt la CFR, ei au fost mai buni decat noi”, a declarat Dan Petrescu la interviul acordat dupa meciul din Gruia.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 prin autogolul marcat de Ovidiu Popescu in prima repriza.



Dan Petrescu recunoaste superioritate celor de la FCSB: “Pierdeam cu 5-2 sau 5-3 fara Arlauskis”